Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φακές Μαντουδίου Agromant 1kg

Φακές Μαντουδίου Agromant 1kg

12000021
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
3,97 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,97 €

Περιγραφή

Φακές Μαντουδίου Agromant 1kg

Φακές λεπτόσπερμες και σπυρωτές, ανοιχτόχρωμες, ξανθοπράσινου χρώματος. Οι κόκκοι είναι μεστοί, ομοιόμορφου μεγέθους, με άριστη εμφάνιση & ακέραια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Καλλιεργούνται στα Αγροκτήματα Μαντουδίου στην Εύβοια και συσκευάζονται από την Agromant. Έχουν χαρακτηριστική γήινη γεύση, είναι εύπεπτες και αναδεικνύουν πλούσιο άρωμα κατά το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε την σε σούπα ή και σε σαλάτα.

Τα όσπρια Μαντουδίου είναι γνωστά για την ποιότητά τους εδώ και πολλές δεκαετίες. Η Agromant εφαρμόζει παραδοσιακή καλλιέργεια της φακής , με σεβασμό στις πρώτες ύλες της γης. Οι φακές Μαντουδίου αναβίωσαν το 2008, μετά από μελέτες πάνω στην ποικιλία, και έτσι σήμερα η Agromant μας προσφέρει ποιοτικό & προσεγμένο τελικό προϊόν. Από την σπορά, την καλλιέργεια στη συνέχεια, που χρειάζεται καλά στραγγιζόμενα εδάφη και ελάχιστη άρδευση, ως και την συγκομιδή, η Agromant ακολουθεί Ορθή Γεωργική Πρακτική και εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας, συνεχίζοντας την παράδοση από τους τοπικούς καλλιεργητές του Μαντουδίου.

Η φακή έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά συγκριτικά με τα άλλα όσπρια.Αποτελεί σημαντική πηγή βιταμινών όπως φολικού οξέος, θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, νιασίνης, παντοθενικού οξέος και πυριδοξίνης. Επίσης, περιέχει διαιτητικές ίνες οι περισσότερες από τις οποίες είναι αδιάλυτες σε υδατικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.