Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Δημητριακά Μαξιλαράκια Cocoa Bites...
Δημητριακά Μαξιλαράκια Cocoa Bites...

Δημητριακά Μαξιλαράκια Cocoa Bites Αφοι Χαΐτογλου 375gr

12600023
Άμεσα Διαθέσιμο
9,20 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,45 €

Περιγραφή

Δημητριακά Μαξιλαράκια Cocoa Bites Αφοι Χαΐτογλου 375gr

Τα δημητριακά Αφοί Χαΐτογλου Cocoa Bites αποτελούν μια μοναδική σοκολατένια απόλαυση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους! Πρόκειται για αφράτα και τραγανά μαξιλαράκια δημητριακών με γέμιση κακάο και γάλα, που παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από εκλεκτές πρώτες ύλες.

Είναι εμπλουτισμένα με 6 βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β6, Β9 και Β12), οι οποίες είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμες για τον οργανισμό καθώς συμμετέχουν στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών και συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Τα δημητριακά Αφοί Χαΐτογλου Cocoa Bites είναι ιδανικά για ένα εξαιρετικά απολαυστικό πρωινό και όχι μόνο – απολαύστε τα με γάλα, με γιαούρτι και φρούτα ή ακόμα και σκέτα, όλες τις ώρες της ημέρας!

Συστατικά:

Ζάχαρη, αλεύρι σίτου, φοινικέλαιο, φύτρο σιταριού, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη (4%), ορός γάλακτος (4%), άμυλο αραβοσίτου, γάλα άπαχο σκόνη (2,5%), φρουκτόζη, σιρόπι γλυκόζης, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματικές ύλες, αλάτι, βιταμίνες (θειαμίνη Β1, ριβοφλαβίνη Β2, νιασίνη Β3, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ Β9, βιταμίνη Β12). Μπορεί να περιέχει ίχνη από σησάμι, αυγό, φιστίκια ή καρπούς με κέλυφος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.