Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Βιολογικό Ρύζι Σπερχειού Λευκό...
Βιολογικό Ρύζι Σπερχειού Λευκό...
  • bio

Βιολογικό Ρύζι Σπερχειού Λευκό Ηλέσιον 500gr

12100020

Περιγραφή

Βιολογικό Ρύζι Σπερχειού Λευκό Ηλέσιον 500gr

Ο Οργανισμός Διατροφής και Περιβάλλοντος Ηλέσιον καλλιέργησε το ρύζι αυτό χωρίς τη χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Η καλλιέργεια έγινε στη περιοχή «Φύση» (NATURA) του Σπερχειού ποταμού και είναι από τις λίγες που βοηθούν στη γονιμότητα των αλατούχων εδαφών και στη διατήρηση του οικοσυστήματος των υδροβιότοπων. Χάρη στην βιοποικιλότητα της περιοχής, είναι πολύ νόστιμο και εύπεπτο. Συμπληρώνει τα αμινοξέα των οσπρίων και «παντρεύει» τις σούπες. Ιδανικό για παιδικές κρέμες.

Δεν περιέχει χοληστερόλη, κολλώδη γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι και καφεΐνη.

Είναι ιδανικό για διατροφικές δίαιτες φυτοφάγων και vegan.

Ελληνικό Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας.

Στο Βιολογικό Ρύζι Σπερχειού δεν έχει γίνει απεντόμωση και χρήση τοξικών φαρμάκων, γι’ αυτό διατηρείται υποχρεωτικά σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Το λευκό βιολογικό ρύζι Σπερχειού έχει υποστεί μόνο αποφλοίωση του εξωτερικού και εσωτερικού φλοιού και δεν έχει γίνει σ’ αυτό καμία άλλη παρέμβαση. Υπερτερεί των άλλων ρυζιών σε θρεπτικά συστατικά, γιατί καλλιεργήθηκε χωρίς τοξικές παρεμβάσεις.

Μαγειρεμένο το λευκό βιολογικό ρύζι Σπερχειού είναι πραγματικά πεντανόστιμο, με γεύση γεμάτη και ευωδιαστή. Έχει όλη τη φρεσκάδα του νέο συλλεγμένου καρπού που αναδεικνύεται γενναιόδωρα σε κάθε πιάτο - εκδοχή.

Είναι εύπεπτο βρασμένο με το ζουμί του (προτεινόμενη αναλογία 1 κούπα ρύζι σε 2-2,5 κούπες νερό). Ιδανικός βρασμός σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τελειώσει το νερό του. Το αλάτι μπαίνει πάντα στο τέλος. Η προσθήκη από την αρχή, ελαιόλαδου και κρόκου, αναδεικνύει τα αρώματα του ρυζιού αυτού.

Το νερό από το φυσικό ρύζι βοηθάει και ηρεμεί πολύ το στομάχι και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα αναζωογονητικά στοιχεία για το πεπτικό σύστημα.

Το λευκό βιολογικό ρύζι Σπερχειού μελώνει εντυπωσιακά και είναι εξαιρετικό για γεμιστά, ριζότα και βέβαια για όλες τις σούπες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.