Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Δρακουλίνια με Τυρί και Ντομάτα 65gr

Δρακουλίνια με Τυρί και Ντομάτα 65gr

10500254
Άμεσα Διαθέσιμο
17,08 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,11 €

Περιγραφή

Δρακουλίνια με Τυρί και Ντομάτα 65gr 

Τα διάσημα Δρακουλίνια των Cheetos είναι ένα σνακ αραβοσίτου φτιαγμένο με καλαμπόκι, τυρί και ντομάτα, ψημένο στο φούρνο.

Συστατικά:

Αραβοσιτάλευρο (55%), αραβοσιτέλαιο, πατατάλευρο, σιτάλευρο (περιέχει παράγωγα από σιτάρι, γλουτένη), τυρί σε σκόνη(4,1%) (περιέχει γάλα), ντομάτα σε σκόνη (3,4%), ρυζάλευρο, γεύση μπέικον και κρεμμυδιού [κρεμμύδι σε σκόνη, αλάτι, φρυγανιά σε σκόνη (περιέχει παράγωγα από σιτάρι), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (περιέχει παράγωγα γάλακτος, λακτόζη), λακτόζη σε σκόνη (περιέχει παράγωγα γάλακτος), ζάχαρη, δεξτρόζη (περιέχει παράγωγα από σιτάρι), αρωματικές ύλες, μαγιά σε σκόνη, ρυθμιστές οξύτητας (άλατα οξικού οξέος με νάτριο, κιτρικό οξύ), ενισχυτικό γεύσης (άλατα με νάτριο των 5-ριβοζονουκλεοτιδίων), κραμβέλαιο, σπόροι από σέλινο, αλεύρι βύνης από κριθάρι (περιέχει παράγωγα από κριθάρι), αρτύματα καπνιστών τροφίμων, μπαχαρικά], μαλτοδεξτρίνη (περιέχει σιτάρι), χρωστική (εκχύλισμα πάπρικας), ηλιέλαιο, πάπρικα σε σκόνη.

Πιθανόν να περιέχει άλλα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη και σόγια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 2223kj / 532kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 8.4g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 56g
Σάκχαρα / Sugars: 3.4g
Λιπαρά / Fat: 30g
Κορεσμένα / Saturated: 4.6g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 1.7g
Αλάτι / Salt 2.6g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.