Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Μπισκότα Βρώμης γεμιστά με Γιαούρτι...

Μπισκότα Βρώμης γεμιστά με Γιαούρτι Βιολάντα 180gr

10500048
Άμεσα Διαθέσιμο
10,44 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,88 €

Περιγραφή

Μπισκότα Βρώμης γεμιστά με Γιαούρτι Βιολάντα 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φυστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, την βανίλια, το κακάο και το βουτυροκακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.
Ξεκινήστε τη μέρα σας με γεμιστά μπισκότα βρώμης σε ποικιλία γεύσεων με σοκολάτα, με ταχίνι, με φυστικοβούτυρο και κρέμα γιαουρτιού. Τα μπισκότα βρώμης συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, δημητριακό γνωστό από την αρχαιότητα για τη μοναδική θρεπτική του αξία.

Συστατικά:

Κρέμα γιαουρτιού 30%,[φυτικό έλαιο (ελαιοφοίνικα), ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, γιαούρτι σε σκόνη 13%, βούτυρο αγελαδινό, γιαούρτι στραγγιστό 0,8%,(γάλα, ανθόγαλα, καλλιέργεια γιαούρτης), αρωματικές ύλες], αλεύρι σίτου, φυτικά έλαια και λίπη (ελαιοφοίνικα, ηλίανθου, νερό, γαλακτωματοποιητής: μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι), αλεύρι βρώμης 14%, ζάχαρη, καστανή ζάχαρη, μέλι, πίτυρο βρώμης 3%, νιφάδες βρώμης 2%, γιαούρτι στραγγιστό 2% [γάλα, ανθόγαλα, καλλιέργεια γιαούρτης], διογκωτικά αρτοποιίας (διττανθρακική σόδα, διττανθρακικό αμμώνιο), αλάτι, αρωματικές ύλες.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια, σουσάμι, φιστίκια αράπικα και άλλους ξηρούς καρπούς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 2065 Kj / 494 Kca
Πρωτεΐνες / Protein: 6.4
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 53.0
Σάκχαρα / Sugars: 27.4
Λιπαρά / Fat: 27.8
Κορεσμένα / Saturated: 10.1
Εδώδιμες ίνες / Fibres 3.1
Αλάτι / Salt 2.01

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.