Παραδοσιακά φτιαγμένη από αγνά υλικά. Συστατικά: Νερό, βύνη, μαλτόζη, λυκίσκος, μαγιά.
Το πρώτο από τα προϊόντα που παρουσίασε η εzα στην ελληνική αγορά, είναι η ελληνική μπύρα Pils Hellas την οποία η εzα λανσάρισε το 1996, δημιουργώντας την υποκατηγορία των “εθνικών μπυρών”. Είναι ένα προϊόν το οποίο -για πρώτη φορά, στη χώρα μας- υποδήλωσε, μέσα από την ονομασία του, την “ελληνικότητα” του γευστικού χαρακτήρα που πρέπει να έχει μία μπύρα. Παρασκευάζεται με σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης) και ψήνεται , πριν διατεθεί στην κατανάλωση.
Συνδυάζεται αρμονικά με το ζεστό κλίμα της χώρας μας και τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της. Ανταγωνίζεται επάξια τις καλύτερες “ευρείας κατανάλωσης” μπύρες του κόσμου
Αλκοόλ: 4,5%