Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Μπύρα Pils Hellas EZA 500 ml

Μπύρα Pils Hellas EZA 500 ml

11400030

Περιγραφή

Παραδοσιακά φτιαγμένη από αγνά υλικά. Συστατικά: Νερό, βύνη, μαλτόζη, λυκίσκος, μαγιά.

Το πρώτο από τα προϊόντα που παρουσίασε η εzα στην ελληνική αγορά, είναι η ελληνική μπύρα Pils Hellas την οποία η εzα λανσάρισε το 1996, δημιουργώντας την υποκατηγορία των “εθνικών μπυρών”. Είναι ένα προϊόν το οποίο -για πρώτη φορά, στη χώρα μας- υποδήλωσε, μέσα από την ονομασία του, την “ελληνικότητα” του γευστικού χαρακτήρα που πρέπει να έχει μία μπύρα. Παρασκευάζεται με σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης) και ψήνεται , πριν διατεθεί στην κατανάλωση.

Συνδυάζεται αρμονικά με το ζεστό κλίμα της χώρας μας και τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της. Ανταγωνίζεται επάξια τις καλύτερες “ευρείας κατανάλωσης” μπύρες του κόσμου

Αλκοόλ: 4,5%

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.