Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Μπύρα Lager Βεργίνα 330ml

Μπύρα Lager Βεργίνα 330ml

11400022
Άμεσα Διαθέσιμο
3,00 €
Τελική Τιμή Λίτρου
0,99 €

Περιγραφή

Μπύρα Lager Βεργίνα 330ml

Η Βεργίνα μια γνήσια Premium Lager μπύρα, παράγεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής της ευρωπαϊκής Lager (Reinheitsgebot) ακολουθώντας την μέθοδο της κλασικής ζύμωσης (9ο C).

Τα συστατικά της είναι βύνη ξανθιά, λυκίσκος, μαγιά και νερό. Έχει μια φρέσκια, ελαφριά αλλά ταυτόχρονα χαρακτηριστική γεύση.

Τα αρώματα επιλεγμένου λυκίσκου από το Tettnang και το Hallertau συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία με τη θρακική ξανθιά βύνη από δίστιχο ελληνικό κριθάρι, προσφέροντάς μας τη μοναδική γευστική εμπειρία της Βεργίνα Lager.

Γευστικοί συνδυασμοί: Ως κλασική μπύρα τύπου Lager συνοδεύει μια μεγάλη γκάμα γευμάτων όπως κρέας στη σχάρα και κάθε τύπου Barbeque, πίτσα, τυριά και αλλαντικά, ενώ αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για τις περισσότερες πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές.

Γεύση/άρωμα Φρέσκια, ελαφριά με χαρακτήρα βύνης
Εμφάνιση Χρυσόξανθη, διαυγής λάμψη
Τρόποι σερβιρίσματος Με αφρό σε θερμοκρασία 2-4ο C

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.