Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Βιολογική κανέλα Κεΰλάνης ξύλο...
  • bio

Βιολογική κανέλα Κεΰλάνης ξύλο Βιοβλαστός 50gr

11000084
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
59,00 €
Τελική Τιμή Κιλού
2,95 €

Περιγραφή

Βιολογική κανέλα Κεΰλάνης ξύλο Βιοβλαστός 50gr

Η κανέλα Κεϋλάνης είναι η πραγματική, αληθινή κανέλα. Η γνήσια και ποιοτικά καλύτερη κανέλα ανήκει στην Κεϋλάνη. Αυτή, χρησιμοποιείται από τη φαρμακευτική. Ένα άλλο πλεονέκτημα για της  Κεϋλάνης έχει πολύ χαμηλά επίπεδα κουμαρίνης. Η Κουμαρίνη είναι μια φυσικήτοξίνη η οποία έχει τη δυνατότητα να βλάψει το συκώτι σε υψηλές δόσεις. Σύμφωνα με μια ενδιαφέρουσα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι αναζήτησαν το καλύτερο φυσικό αντίδοτο στην ινσουλίνη, «πρωταθλήτρια» στον αγώνα των φυσικών συστατικών κατά του διαβήτη τύπου 2 αναδείχθηκε η κανέλα Κεϋλάνης. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Diabetic Medicine. Οι ειδικοί ανακάλυψαν πως η κανέλα είναι ιδιαιτέρως βοηθητική στις μεταβολικές διαδικασίες των ατόμων που έχουν “ζάχαρο” δηλαδή πάσχουν από διαβήτη τύπου 2, καθώς ρυθμίζει το σάκχαρο, χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια. Ανακουφίζει από πεπτικές ανωμαλίες και βελτιώνει το κυκλοφορικό. Επιπλέον έχει αντιπηκτικές ιδιότητες και αντιθρομβωτική δράση καθώς και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φυτικών ινών και ευεργετεί την καρδιά και τα αγγεία. Τέλος, έχει θερμαντικές και τονωτικές ιδιότητες καθώς και ανακουφίζει από τους πόνους περιόδου.
ΠΡΟΣΟΧΉ: Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση κανέλας.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ

Ενέργεια : 1326 kj / 317 kcal        Λιπαρά : 3.2 γρ     Κορεσμένα λίπη : 0.3 γρ
Υδατάνθρακες : 56 γρ    Φυτ. Ίνες : 24.4 γρ   Σάκχαρα : 2.2 γρ 
 Πρωτεΐνες : 3.2 γρ    Αλάτι : 0.15 γρ

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Αντικείμενο

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.