Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Υπερμπάρα δημητριακών με extra...
  • Χωρίς Γλουτένη

Υπερμπάρα δημητριακών με extra σοκολάτα Κοχύλι 50gr

12600011
Άμεσα Διαθέσιμο
25,20 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,26 €

Περιγραφή

Υπερμπάρα δημητριακών με extra σοκολάτα ΚΟΧΥΛΙ 50gr

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία «Κοχύλι» ανέπτυξε την γκάμα της και εισήγαγε και χειροποίητες μπάρες “Kollias Family” στην παραγωγή της. Συγκεκριμένα 2 κατηγορίες μπαρών: Δημητριακών Χωρίς Γλουτένη/Χωρίς Ζάχαρη και Γλυκίσματα.Οι Υπερ-Μπάρες Δημητριακών χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή, λόγω των ευεργετικών συστατικών τους και της ποιότητας «Κοχύλι» που εμπιστεύονται οι καταναλωτές. Είναι άψητες, με φυτικές ίνες & superfoods, ένα υγιεινό snack που επιλέγουν ακόμη και αθλητές. Βγαίνουν σε 4 γεύσεις: Φρούτα, Σοκολάτα, Ηλιόσπορος & extra Σοκολάτα. Οι Μπάρες Γλυκίσματα είναι 4 μπάρες-γκοφρέτες, με γεύσεις πραλίνα “Gofrerro”, καραμέλα “Caramelo”, φράουλα “Fraoulito” και σοκολάτα-καρύδα “Di Coco”, που λάνσαρε η εταιρία. Έχουν λατρευτεί για την υπέροχη, ξεχωριστή γεύση τους. Είναι χειροποίητες, τραγανές γκοφρέτες με βάση την σοκολάτα και η εναλλαγή γεύσεων και υφών θα σας κάνει να μη τις βαρεθείτε ποτέ!

Συστατικά:

Σοκολάτα 25% (Κακαόμαζα, γάλα σκόνη πλήρες, βουτυρο κακάο, μαλτιτόλη, Γλυκοζίτες Στεβιόλης, ΓΑΛΑΚ/ΤΗΣ: λεκιθίνη σόγιας ΑΡ.ΥΛΗ: Βανιλίνη Στερεά κακάο: 34%), Γλυκόζη (με βάση το καλαμπόκι), Ηλιόσπορος 15%, νιφαδες Καλαμποκιού 10%, Γκότζι 10%, Ηλιέλαιο, Σταφίδα μαύρη 5%, Κολοκυθόσπορος 5%, ΠΟΠ Αμάρανθου 5%.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χωρίς Γλουτένη
Ναι
15 αντικείμενα

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1094 Kj / 453 Kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 8.5g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 48.8g
Σάκχαρα / Sugars: 16.4g
Λιπαρά / Fat: 27.7g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 1.9g
Αλάτι / Salt 1.4g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.