Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάψουλες Πλυντηρίου Ariel Allin1 Pods...
Κάψουλες Πλυντηρίου Ariel Allin1 Pods...

Κάψουλες Πλυντηρίου Ariel Allin1 Pods Mountain Spring 45 Πλύσεις

10100259

Περιγραφή

Κάψουλες Πλυντηρίου Ariel Allin1 Pods Mountain Spring 45 Πλύσεις

Οι κάψουλες Ariel All-in-1 προσφέρουν εξαιρετική καθαριστική δύναμη σε μία μικρή κάψουλα. Οι κάψουλες πλυντηρίου Ariel All-in-1 PODs Mountain Spring διαθέτουν ένα μοναδικό σχεδιασμό με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και διαχωρισμένα μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της πλύσης, προσφέροντάς σας μια υπερσυμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη. Το πρωτοποριακό Μεμβράνη που διαθέτουν οι κάψουλες Ariel διαλύεται εξ ολοκλήρου στην επαφή με το νερό. Χάρη σε τεχνολογία αιχμής, οι κάψουλες εξαφανίζουν έναν μεγάλο αριθμό λεκέδων. Έτσι, σας προσφέρουμε το καλύτερο «υγρό» απορρυπαντικό ρούχων Ariel, στην ιδανική ποσότητα για το πλύσιμο ρούχων. Χρησιμοποιήστε τις κάψουλες μαζί με μαλακτικό ρούχων Lenor και ενισχυτικό αρώματος Lenor Unstoppables, για περισσότερη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

  • Εκπληκτική αφαίρεση των λεκέδων με την 1η πλύση, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες
  • Χαρίζει στα ρούχα σας όψη και άρωμα εξαιρετικής καθαριότητας
  • Σας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολους λεκέδες
  • Μεμβράνη που διαλύεται στο νερό
  • Είναι εύχρηστες, αφού δεν χρειάζεται να μετράτε τη δόση

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.