Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάψουλες Πλυντηρίου Allin1 Pods Color...
Κάψουλες Πλυντηρίου Allin1 Pods Color...

Κάψουλες Πλυντηρίου Allin1 Pods Color Ariel 11μεζ 261,8gr

10100241

Περιγραφή

Κάψουλες Πλυντηρίου Allin1 Pods Color Ariel 11μεζ 261,8gr

Απίστευτη καθαριστική δύναμη σε μια μικρή κάψουλα. Οι κάψουλες πλυντηρίου Ariel Allin1 Pods Color διαθέτουν ένα μοναδικό σχέδιο με πολλά τμήματα, που διατηρούν τα συστατικά τους σταθερά και ξεχωριστά μέχρι την πλύση, προσφέροντάς σας μια υπερσυμπυκνωμένη καθαριστική δύναμη.Το πρωτοποριακό περίβλημα που διαθέτουν οι κάψουλες πλυντηρίου Ariel διαλύεται εξ ολοκλήρου κατά την επαφή του με το νερό απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα των ισχυρών, υπερσύγχρονων συστατικών, που εξαφανίζουν μια μεγάλη ποικιλία λεκέδων.
Χρησιμοποιήστε τiς μαζί με τα μαλακτικά Lenor και Lenor Unstoppables ενισχυτικά αρώματος, για μεγαλύτερη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Οι κάψουλες Ariel Allin1 Pods χαρίζουν στα ρούχα σας όψη και άρωμα εξαιρετικής καθαριότητας και προσφέρουν φρεσκάδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  •     Ariel Allin1 Pods: Καθαρίζει, Αφαιρεί λεκέδες, Αναζωογονεί τα χρώματα
  •     1 κάψουλα=1 πλύση *Για πολύ λερωμένα ρούχα, σκληρό νερό & φορτίο μεγαλύτερο των 6kg να χρησιμοποιείτε 2 κάψουλες
  •     Χάρη στη συμπυκνωμένη καθαριστική τους δύναμη & την καλύτερη μικρή αλλά αποτελεσματική τεχνολογία τους αντιμετωπίζουν περισσότερες από 900 προκλήσεις στο                πλύσιμο των ρούχων
  •     Είναι εύχρηστες, αφού δεν χρειάζεται να μετράτε τη δόση
  •     Σας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες
  •     Εκπληκτική καθαριότητα σε πλύσεις χαμηλών θερμοκρασιών, ακόμη και στους 30 βαθμούς

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.