Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Dixan...
Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Dixan...

Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Dixan Aromaterapia 30 Πλύσεις

10100032

Περιγραφή

Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Dixan Aromaterapia 30 Πλύσεις

Δρα ενάντια στους πιο επίμονους λεκέδες. Διεισδύει σε βάθος στις ίνες των ρούχων, αφαιρώντας τα μικρότερα μόρια λεκέδων, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ένα άψογο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις ίνες και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Προσοχή: Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.