Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Woolite...

Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Woolite Mix-Noire 25 Πλύσεις

10100013
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
0,25 €
Τελική Τιμή Μεζούρας
6,18 €

Περιγραφή

Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Woolite Mix-Noire 25 Πλύσεις

Το Woolite Εxtra Mix Noir Προστασία για Σκούρα Ρούχα με την μοναδική σύνθεση 3πλής προστασίας προστατεύει όλα τα σκούρα ρούχα κατά την διάρκεια της πλύσης, διατηρώντας το αρχικό χρώμα αναλλοίωτο και εμποδίζοντας τη μεταφορά των σκούρων χρωμάτων προς τα ανοικτά του ίδιου ρούχου. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει με ασφάλεια, διατηρώντας τα σκούρα χρώματα έντονα και σαν καινούργια για περισσότερο διάστημα.

Προσοχή: Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό. Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.