Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy...

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy Platinum Original 16τεμ.

10100137

Περιγραφή

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy Platinum Original 16τεμ.

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Original παρέχουν αξεπέραστη καθαριστική δράση από το 1ο πλύσιμο και η σύνθεσή τους καθαρίζει ακόμη και τα πιο ξηρά υπολείμματα φαγητού από τα πιάτα. Με τις κάψουλες Fairy Platinum Original μπορείτε άφοβα να μαγειρέψετε ό,τι θέλετε, γνωρίζοντας ότι μπορούν να διαλύσουν και τα πιο σκληρά λίπη. Εκτός από την καθαριότητα στα πιάτα σας, οι κάψουλες Fairy Platinum Original καθαρίζουν ακόμη και τα κρυμμένα λίπη που βγαίνουν από το φίλτρο σας, κάνοντας τα πιάτα και το πλυντήριο σας να λάμπουν.

Το απόλυτα διαλυτό σακουλάκι τους διασπάται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις σκληρές συμπιεσμένες ταμπλέτες, έτσι ώστε να δρουν αμέσως για να προσφέρουν την εκπληκτική καθαριότητα του Fairy Platinum Original ακόμη και στα πιο σκληρά λίπη. Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολες στη χρήση. Απλώς τοποθετήστε τις στο πλυντήριο πιάτων σας - χωρίς να τις ξετυλίξετε και χωρίς να λερωθείτε.

Συστατικά: 5-15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, <5% φωσφονικές ενώσεις, ένζυμα, αρωματικές ουσίες, Citronellol, Limonene, Linalool.

Προσοχή! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Περιέχει Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth -n. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.