Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Λουκάνικα τ.Τζουμαγιάς με Ρίγανη &...
  • Προϊόν κατάψυξης
  • Χωρίς Γλουτένη

Λουκάνικα τ.Τζουμαγιάς με Ρίγανη & Κύμινο Μουτεβελής 250gr

13500160
Εξαντλημένο
16,80 €
Τελική Τιμή Κιλού
4,20 €

Το προϊόν είναι ψυγείου / κατάψυξης.

Περιγραφή

Λουκάνικα τ.Τζουμαγιάς με Ρίγανη & Κύμινο Μουτεβελής 250gr

Η μυστική συνταγή του παππού Παναγιώτη από τη Μακεδονία έδεσαν με το μεράκι και την αγάπη την οικογένειας Μουτεβελή για τη δημιουργία προϊόντων βγαλμένων μέσα από τις παραδόσεις μας.

Τα λουκάνικα τ. Τζουμαγιάς παρασκευάζονται από διαλεκτά κομμάτια χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, αναμιγνύονται με σπάνια βότανα, μυρωδικά και μπαχαρικά, στη συνέχεια γεμίζονται και αφήνονται να ωριμάσουν σε ειδικό περιβάλλον με μοναδικό τρόπο για περίπου 20 ώρες.

Η ωρίμανση του κρέατος με τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά εμπλουτίζουν τα λουκάνικα σε άρωμα και γεύση και το κάπνισμα με φυσικό ξύλο οξιάς που ακολουθεί μας δίνουν έναν απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Χωρίς γλουτένη.

Συστατικά:

Κρέας από χοίρο 79%, κρέας από μοσχάρι 12%, αλάτι, αφυδατωμένο κρεμμύδι, λίπος από χοίρο, γαλακτωματοποιητές (δι- τρι- και πολυφωσφορικά άλατα), σάκχαρα (δεξτρόζη, σιρόπι γλυκόζης), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), συντηρητικό (νιτρώδες νάτριο), μπαχαρικά, αρωματικά βότανα, αφυδατωμένα λαχανικά, κύμινο 0,1%, ρίγανη 0,1%, αντιοξειδωτικό (ασκορβικό νάτριο).

Το περίβλημα του προϊόντος είναι βρώσιμο (βόειο έντερο κολλαγόνου).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χωρίς Γλουτένη
Ναι

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1038kj / 250kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 16g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 1.5g
Σάκχαρα / Sugars: 0g
Λιπαρά / Fat: 20g
Κορεσμένα / Saturated: 7.4g
Αλάτι / Salt 2.2g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.