Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Αφρόλουτρο Sensi Pure Hypoallergenic...

Αφρόλουτρο Sensi Pure Hypoallergenic Noxzema 750ml -50% Έκπτωση

10301447

Περιγραφή

Αφρόλουτρο Sensi Pure Hypoallergenic Noxzema 750ml -50% Έκπτωση

Το υποαλλεργικό (ανεπτυγμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης ) αφρόλουτρο Noxzema Sensi Pure 0% είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Η σύνθεσή του, με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών Dermacare Vitamin Complex, συμβάλλει αποτελεσματικά στην φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική, ενώ ο πλούσιος αφρός του σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας. 

Με απαλό άρωμα, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Κλινικές έρευνες δείχνουν ότι το αφρόλουτρο Noxzema Sensi Pure 0% βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας, γιατί: - Καθαρίζει απαλά - Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα όπως τα κοινά σαπούνια - Σέβεται το φυσικό pH της επιδερμίδας. 

Το αφρόλουτρο Noxzema sensi PURE 0 % είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.